Ευχαριστούμε!


Συνεχίζεται και το 2016 η χορηγία από τον ΟΠΑΠ ΑΕ προς το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης από το αλκοόλ και τον τζόγο. Η χορηγία της εταιρείας, συνολικού ύψους 140.000€, αφορά στη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής 1114 και έχει στόχο την τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη ατόμων με προβλήματα τζόγου.

Η Alpha Bank που τα τελευταία χρόνια στέκεται σταθερά στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ ενισχύοντας το έργο του, θα στηρίξει φέτος το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Το Πολιτιστικό Στέκι που λειτουργεί από το 1997 αποτελεί ένα μόνιμο και σταθερό χώρο επικοινωνίας και σύνδεσης του θεραπευτικού προγράμματος με καλλιτεχνικές ομάδες, ενώ ταυτόχρονα φέρνει σε επαφή το ευρύ κοινό με τη φιλοσοφία του ΚΕΘΕΑ, καταρρίπτοντας τις προκαταλήψεις που στιγματίζουν τα εξαρτημένα άτομα.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ άπλωσε το χέρι στο ΚΕΘΕΑ γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του! Δώρισε μέρος των εσόδων της 3ήμερης συναυλίας που διοργάνωσε στην Τεχνόπολη, με τη συμμετοχή παραπάνω από 50 καλλιτεχνών, στο ΚΕΘΕΑ και σε άλλους κοινωφελείς φορείς. Όταν η καλή μουσική στηρίζει εκείνους που έχουν ανάγκη, τότε ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος!

Μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του e-table.gr, τρως φθηνότερα στα καλύτερα εστιατόρια και ταυτόχρονα στηρίζεις το ΚΕΘΕΑ. Αρκεί η εγγραφή σου στο www.e-table.gr για να απολαύσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου!