Ευχαριστούμε!


Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς και η Interamerican έδωσαν το παρών στο διήμερο τέχνης και ελπίδας του ΚΕΘΕΑ στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών: Αγόρασαν εισιτήρια για τους υπαλλήλους τους στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τις δημιουργικές ομάδες των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Η εταιρεία ESET, σταθερός πλέον υποστηρικτής του ΚΕΘΕΑ, ανανέωσε για μία ακόμα χρονιά το συμβόλαιό της με τον Οργανισμό. Προσέφερε 400 άδειες ESET Endpoint Antivirus, εξασφαλίζοντας την προστασία του δικτύου  του Οργανισμού (υπολογιστές, servers, smartphones & tablets) και διαφυλάσσοντας τα πολύτιμα δεδομένα του από υποκλοπές. Η λύση ασφαλείας της ESET προσφέρει κάλυψη των αναγκών του ΚΕΘΕΑ σε 100 περίπου μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

300 μέλη του ΚΕΘΕΑ έφτασαν στην Επίδαυρο στις 19/8 & 20/8 για να παρακολουθήσουν τις Όρνιθες του Αριστοφάνη, ύστερα από την ευγενική χορηγία της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της φιλοξενίας των καλλιτεχνικών δράσεων των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών τον Ιούνιο του 2016.

200 οδοντόπαστες προσέφερε η DESMOS DIRECT στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ στηρίζοντας τους χρήστες που επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο Άμεσης Πρόσβασης του ΚΕΘΕΑ το οποίο πραγματοποιεί παρεμβάσεις street-work, παρέχει ψυχιατρικές, οδοντιατρικές και ιατρικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας καθώς και χώρο διημέρευσης για τους εξαρτημένους.

Αντρικά και γυναικεία ρούχα προσέφερε στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ η εταιρεία BODY ACTION η οποία έχει στηρίξει και στο παρελθόν το ΚΕΘΕΑ. Τα ρούχα θα δοθούν μέσω των κινητών μονάδων και του κέντρου άμεσης πρόσβασης σε χρήστες που διαβιούν στον δρόμο.

Η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα βοήθειας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ  και προσέφερε δωροεπιταγή με την οποία θα αγοραστούν σάντουιτς για τους χρήστες που προσέρχονται καθημερινά στο Κέντρο Άμεσης Πρόσβασης του προγράμματος στο κέντρο της Αθήνας. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ μοιράζει καθημερινά σάντουιτς σε περίπου 150 χρήστες με υψηλό βαθμό περιθωριοποίησης οι οποίοι είναι αποκομμένοι από άλλα δίκτυα υποστήριξης.