Ευχαριστούμε!


Ευχαριστούμε που τρέξατε μαζί μας για μία καθαρή ζωή!

Με μεγάλη επιτυχία σηματοδοτήθηκε η συμμετοχή της ομάδας του ΚΕΘΕΑ στη διοργάνωση του Μαραθωνίου. Συνολικά 150 δρομείς έτρεξαν με τα χρώματα του ΚΕΘΕΑ στον φετινό Μαραθώνιο, ανοίγοντας το δρόμο για μία ζωή χωρίς εξαρτήσεις.

Με τη φανέλα του ΚΕΘΕΑ και δίπλα στα 40 μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων που για πρώτη φορά συμμετείχαν στη διοργάνωση, έτρεξαν ιδιώτες, αλλά και οι εταιρικές ομάδες της SAP και της COLGATE, στέλνοντας έτσι ένα έμπρακτο μήνυμα ενάντια στον στιγματισμό και την περιθωριοποίησή των εξαρτημένων, αλλά και δίνοντάς τους μια «ώθηση» που τους φέρνει πιο κοντά στο στόχο τους για μία καθαρή ζωή.

Η εμπειρία ήταν πολύτιμη για όλους και η ομάδα του ΚΕΘΕΑ ετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο αγώνα!

Υποστήριξη από την Μicrosoft

Η MICROSOFT HELLAS μέσω του προγράμματος Microsoft Citizenship έκανε ακόμα μια σημαντική δωρεά στο ΚΕΘΕΑ. Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου «Πληροφοριακό Σύστημα ΚΕΘΕΑ: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της απεξάρτησης», παρείχε δωρεάν λογισμικό που θα καλύψει τις ανάγκες του συνόλου των δομών του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του νέου πληροφοριακού συστήματος του ΚΕΘΕΑ, που έχει τεθεί σε πιλοτική λειτουργία από τον Οκτώβριο του 2015, αναβαθμίζεται ο τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγής με τις υπηρεσίες του, αλλά και εκσυγχρονίζεται η διοίκηση και λειτουργία του.

Η μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στη Σίφνο

Η πρόσφατη παρέμβαση ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στη Σίφνο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χάρη στην υποστήριξη του Δήμου Σίφνου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου αλλά και των εκπαιδευτών που με τη μεσολάβησή τους έδωσαν την ευκαιρία σε μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν γύρω από το θέμα της χρήσης ουσιών στην εφηβεία ενώ παράλληλα διευκόλυναν τη διαμονή των μελών της ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο νησί. Υποστηρικτές της παρέμβασης ήταν και οι παρακάτω επιχειρήσεις, τις οποίες και ευχαριστούμε ιδιαίτερα:

  • Ακτοπλοϊκή εταιρεία ΖΑΝΤΕ FERRIES A.E.
  • Σύλλογος Εμπόρων, Επαγγελματιών και Επισιτισμού Σίφνου
  • Εστιατόριο «ΣΤΡΟΦΗ»
  • Supermarket  ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΑΡΕΜΕΣ
  • Ξενοδοχείο ΑΝΘΟΥΣΑ
  • Ενοικιαζόμενα δωμάτια & στιούντιος “ΛΕΤΤΑ”, Λέτα και Ανθούσα Γεροντοπούλου
  • Εταιρία «ΗΧΟΧΡΩΜΑ»
  • Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Πρόκου