Ευχαριστούμε!


Το κόστος λειτουργίας του ξενώνα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη, που φιλοξενεί 27 άτομα, θα καλύψει για ένα έτος η ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ελπίζουμε η ευγενική τους χορηγία να σηματοδοτήσει την αρχή μιας σταθερής σχέσης με το ΚΕΘΕΑ.

Ευχαριστούμε το DESMOS DIRECT για την πολύτιμη και σταθερή υποστήριξή του. Χάρη στην πρωτοβουλία και την καλή διάθεση των εθελοντών του, τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ εξασφάλισαν για τα μέλη τους είδη προσωπικής υγιεινής και σίτισης.

155 μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων αποφοίτησαν τον Ιούνιο στην Καβάλα με την υποστήριξη της Interamerican. Η εταιρεία, που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ, ενίσχυσε οικονομικά το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ που ανέλαβε τη διοργάνωση της τελετής των αποφοιτήσεων. 

Τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ και ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ευχαριστούν την εταιρεία BODY ACTION η οποία προσέφερε ρούχα για τα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ στη φυλακή και για τους χρήστες που διαβιούν στον δρόμο.

Η εταιρεία ESET υποστηρίζει για άλλη μία χρονιά το ΚΕΘΕΑ παρέχοντας δωρεάν 400 άδειες antivirus που θα χρησιμοποιηθούν σε όλο το δίκτυο των διοικητικών υπηρεσιών του οργανισμού. Η συνεισφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία καλύπτουν πάγιες λειτουργικές ανάγκες. 

Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την κ. Τατιάνα Ιωάννου για τη δωρεά βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης των μελών του.