Ευχαριστούμε!


Το κόστος λειτουργίας του ξενώνα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη, που φιλοξενεί 27 άτομα,  θα καλύψει για ένας έτος η ναυτιλιακή εταιρεία Thenamaris. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ελπίζουμε η ευγενική τους χορηγία να σηματοδοτήσει την αρχή μίας σταθερής σχέσης με το ΚΕΘΕΑ.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά το DESMOS DIRECT για την πολύτιμη στήριξή του. Χάρη στο μεράκι και την πρωτοβουλία των εθελοντών του, τους προηγούμενους μήνες, τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ προμηθεύτηκαν με είδη προσωπικής υγιεινής και σίτισης.

155 μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων αποφοίτησαν τον Ιούνιο στην Καβάλα με την υποστήριξη της Interamerican. Η εταιρεία ενίσχυσε οικονομικά το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της τελετής των αποφοιτήσεων, υπογραμμίζοντας τη σταθερή στήριξή της στο έργο του ΚΕΘΕΑ.

Τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ και ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ευχαριστούν της εταιρεία BODY ACTION η οποία προσέφερε ρούχα για τα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ στη φυλακή και για τους χρήστες που διαβιούν στο δρόμο.

Η εταιρεία ESET θα υποστηρίξει για άλλη μία χρονιά το ΚΕΘΕΑ παρέχοντας δωρεάν 400 άδειες antivirus που θα χρησιμοποιηθούν σε όλο το δίκτυο των διοικητικών υπηρεσιών του οργανισμού. Η συνεισφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία καλύπτουν πάγιες λειτουργικές ανάγκες.

Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ευχαριστεί θερμά την κ. Τατιάνα Ιωάννου, για τη δωρεά βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης των μελών του.