Ευχαριστίες του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την υποστήριξη της συναυλίας με την Γεωργία Νταγάκη


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την υποστήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων και συσσιτίων στα Χανιά. Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων για το σκοπό αυτό με τη συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη και του Παραδοσιακού Συλλόγου «Μετερίζι», το εισιτήριο ήταν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Μια βραδιά μαγική πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους οι συμμετέχοντες μουσικοί, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, η κ.Λεβάκη και ο Δήμαρχος Χανίων κ.Σκουλάκης.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συντοπίτες μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, καθώς και τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων για την υποστήριξή του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας “Aegean Αirlines”, Hotel Akali, Τυπογραφείο “Τεχνοτύπ”, Εταιρία Ηχοσυστημάτων “Ένα δύο πολυμέσα” καθώς και όλα τα ΜΜΕ που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.