Έχασες το μέτρημα;


Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με την Τροχαία Ηρακλείου πραγματοποιεί ενημερωτική δράση με στόχο την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων λόγω κατανάλωσης αλκοόλ και άλλων ουσιών.

Η δράση, που πραγματοποιείται εν όψει της πασχαλινής εορταστικής περιόδου  το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 27/4/2016 στην Καινούρια Πόρτα Ηρακλείου, αποτελεί αφορμή για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων.  

Η Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρέχει υπηρεσίες σε εργαζόμενους χρήστες παράνομων ουσιών, σε προβληματικούς χρήστες αλκοόλ, σε εξαρτημένους από τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο. Παράλληλα υποστηρίζει και τις οικογένειες των εξαρτημένων ατόμων. 

Την ίδια μέρα θα τοποθετηθεί και γιγαντοπανό στα τείχη του Ηρακλείου στο ύψος της Πύλης Ιησού με μήνυμα «Έχασες το μέτρημα;» μετά από σχετική άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό, αναμνηστικά μπρελόκ και αλκοτέστ μιας χρήσης από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Κρήτης (ΣΥΦΑΚ).

Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Τηλ. 2810 319505 ady@kethea-ariadni.gr