Δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για μια «Κρήτη χωρίς Εξαρτήσεις»


Γνωρίζοντας πολύ καλά, μετά από 20 χρόνια παρουσίας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη, ότι το πρόβλημα των εξαρτήσεων αντιμετωπίζεται μόνο με την ενεργή συμμετοχή και την κινητοποίηση όλων μας και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), προγραμματίζουμε ανοιχτές εκδηλώσεις σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι με την ενεργή συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων και Συνδέσμων, καλλιτεχνών και χορευτικών σχημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά Νομό έχει ως εξής:

Νομός Ηρακλείου

Τρίτη 24/06/2014 ώρα 20:00 Πλατεία Αγίας Βαρβάρας Καμινίων: Αναβίωση του Εθίμου του Κλήδονα από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συμμετοχή του Λυράρη, Μιχάλη Αλεφαντινού και το συγκρότημά του και παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων.

Πέμπτη 26/06/2014 ώρα 19:00:  Γήπεδο ΟΦΗ (ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ): Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και της μικτής ομάδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου). Τις ομάδες πλαισιώσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και του ΕΡΓΟΤΕΛΗ καθώς και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Συμμετέχουν η Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Νομού Ηρακλείου, ο Ερυθρός Σταυρός, η Dance Academy «STEPS» και «A Capoeira». Στηρίζουν ηθικά οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ «Snakes 4 Heraklion», «Θύρα 4 since 1986» και «Archanes Club».

Νομός Χανίων

Πέμπτη 26/6/2014 ώρα 20.00: Θεατρικό Δρώμενο και διανομή ενημερωτικού υλικού στα φανάρια Δημοτικής Αγοράς Χανίων από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

21:00 – Πλατεία Σπλάντζιας: Συναυλία με το συγκρότημα «ΝΟΣΤΩΔΙΑ» και Μουσικοχορευτική παράσταση με τον παραδοσιακό σύλλογο «ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ».

Νομός Ρεθύμνου 

Παρασκευή 27/6/2014 ώρα 20:00: Πλατεία Δημαρχείου Ρεθύμνου, με τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου, θεατρικό στιγμιότυπο από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Νομός Λασιθίου  

Κυριακή 29/06/2014  Ώρα 11.00 – 12.30 στο  Λιμάνι Αγίου Νικολάου:

Συμβολικός γύρος της πόλης. Μουσικό Πρόγραμμα με τον λυράρη Νεκτάριο Ατσαλάκη και τους συνεργάτες του. Χορευτικό δρώμενο από τη Σχολή Χορού «Dance Project». 

16.00
Αναχώρηση Λεωφορείων από το Λιμάνι Αγίου Νικολάου προς Παχιά Άμμο. Εκδήλωση Υποδοχής από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της  Παχιάς Άμμου.

18.00   Έναρξη Αγώνα Δρόμου από Παχιά Άμμο προς Ιεράπετρα.

20.30 Πλατεία Δημαρχείου Ιεράπετρας Λήξη Αγώνα Δρόμου, απονομή βραβείων στους συμμετέχοντες.

21.00  Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη και τον Δημήτρη Λάππα.

Προσκαλούμε όλη την τοπική κοινωνία να παρευρεθεί και να στηρίξει τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας διεκδικώντας όλοι μαζί «Μια Κρήτη χωρίς εξαρτήσεις» γιατί μόνο με τη συλλογικότητα μπορούμε να το κερδίσουμε.