Δωρεάν κινηματογραφικές προβολές από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗΤο Θεραπευτικό Πρόγραμμα Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου συνδιοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά διήμερο κινηματογραφικών προβολών στις 29 και στις 30 Αυγούστου, στο χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Οι προβολές θα περιλαμβάνουν σειρά ταινιών μικρού μήκους, καθώς και μία ταινία μεγάλου μήκους. Θα ξεκινούν στις 21:00.  
 
H ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ
Αναλυτικά το πρόγραμμα
 
  • Δευτέρα 29 Αυγούστου – Ημέρα προβολής ταινιών μικρού μήκους
Γεια σου Ανέστη του Δημήτρη Κανελλόπουλου – διάρκεια 19΄
Κινητά στοιχεία του Ανδρέα Σιαδήμα – διάρκεια 17΄
4 Μαρτίου του Δημήτρη Νάκου – διάρκεια 15΄
Κατηφόρα του Στέλιου Καμμίτση – διάρκεια 13΄
Πυρετός της Νάνσυ Σπετσιώτη – διάρκεια 15΄
  • Τρίτη 30 Αυγούστου
BIOS + ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Νίκου Περάκη – διάρκεια 105΄
 
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων : Ερμού 134 – 136 / Πρόσβαση : Hλεκτρικός/Σταθμός Θησείο
 
Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ως κρατικός Φορέας ενίσχυσης της κινηματογραφίας στην Ελλάδα και το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ως πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα την εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν χωρίς να αποκόπτει τον χρήστη από την οικογένειά του, την εργασία του, το εκπαιδευτικό του περιβάλλον και τον κοινωνικό του περίγυρο, συμπράττουν σε αυτή τη δράση με σκοπό την ενίσχυση του πνεύματος της προσφοράς, των ανθρώπινων αξιών και της κοινωνικής φροντίδας. Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ως πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, καλλιεργεί και υποστηρίζει την ισότιμη κοινωνική ένταξη από την αρχή της προσπάθειας για απεξάρτηση των πρώην χρηστών.
 
Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η ομάδα Γραφιστικής των μελών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.
 
Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται με την ευγενική άδεια των δημιουργών τους και των εταιρειών παραγωγής Τ-short, Felony Film Productions, SOUL productions, Dangerous productions – Fractal Productions, Guanaco Films, Σπέντζος Φιλμ και Home Video Hellas.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.