Δωρεάν σεμινάριο: “Έρευνα και δημοσίευση επιστημονικών άρθρων για τις εξαρτήσεις”


Ο Τομέας Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το επιστημονικό περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ και με το International Society for Addiction Journal Editors (ISAJE) υλοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα:

«Έρευνα και Δημοσίευση Επιστημονικών Άρθρων για τις Εξαρτήσεις»

 Στόχος του εκπαιδευτικού είναι η ενδυνάμωση νέων ερευνητών στη διεξαγωγή ερευνών και δημοσίευση άρθρων σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά περιοδικά με κριτές στον χώρο των εξαρτήσεων. Εκπαιδευτής στο σεμινάριο θα είναι ο επίτιμος Πρόεδρος του ISAJE και Υπεύθυνος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Dr. Richard Pates, Εκδότης του περιοδικού Journal of Substance Use.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προβλέπεται να υλοποιηθεί την περίοδο 19-20 Ιουνίου 2019 (9:30-16:00) στην αίθουσα εκπαίδευσης στο ισόγειο των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά και απευθύνεται σε 20-25 άτομα:

  1. Στελέχη του ΚΕΘΕΑ ή/και άλλων φορέων, με την προϋπόθεση ότι έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον ένα επιστημονικό άρθρο είτε στο περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ είτε σε οποιαδήποτε άλλο περιοδικό με κριτές,
  2. Νέους επιστήμονες και φοιτητές, κατά προτεραιότητα του ΠΜΣ Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις και τα μέλη της HelMSIC
  3. Άλλους ερευνητές που εργάζονται στο πεδίο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΕΘΕΑ (πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης) με την προϋπόθεση ότι θα έχουν παρακολουθήσει όλες τις ημέρες και ώρες του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση και να την υποβάλουν το αργότερο μέχρι τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 μέσω email: admin@kethea.gr ή μέσω fax 210 9241986 υπόψη Τζίνης Χριστοφίλη.

Πληροφορίες: Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών, Τζίνη Χριστοφίλη Τηλ.: 210 9241993-6 (εσωτ. 263).