ΔΙΑΛΟΓΟΙ για γονείς από το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και την Ένωση Γονέων Μαθητών Αλεξανδρούπολης


Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν σειρά διαδικτυακών ΔΙΑΛΟΓΩΝ για γονείς, με στόχο την ανταλλαγή και το μοίρασμα γύρω από τα βιώματα της καραντίνας που άλλαξε την καθημερινότητα των οικογενειών. Μέσα από τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν τις πολύπλευρες επιπτώσεις της καραντίνας στην οικογένεια αλλά και τις διεξόδους που προσφέρονται.

Ο πρώτος ΔΙΑΛΟΓΟΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/01/2021 στις 19.00-20.30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Τις συναντήσεις θα συντονίζει ο Αντώνης Ραφτόπουλος, υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

  • στην Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης στα 6975860149 (Ταμάρα Κοσμίδου) και 6946682109 (Ειρήνη Μοσχίδου) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση enosigoneonalexpolis@gmail.com.
  • ή στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ Αλεξανδρούπολης στο 2551089595 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση
    ccthraki@kethea-kivotos.gr.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 26/1/2021. Στοιχεία που απαιτούνται κατά τη δήλωση είναι το ονοματεπώνυμο του γονιού, το σχολείο φοίτησης του παιδιού, καθώς και τηλέφωνο και email, ώστε να αποσταλεί ο σύνδεσμος της διαδικτυακής συνάντησης.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.