Διαδικτυακή συναυλία του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ


Ο αγώνας μας για καθαρή ζωή δεν έχει Κυριακές και αργίες. Δεν έχει παύσεις και διαλείμματα. Δεν έχει  “ίσως” και “μπορεί”. Είναι μαραθώνιος. Η πανδημία μάς επηρέασε, αλλά δεν εγκαταλείψαμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι και γι’ αυτό συνεχίζουμε να διεκδικούμε το “μαζί”. Αν έχεις μια οικογένεια που σ’ αγαπά και σε στηρίζει, είσαι ασφαλής.

Η οικογένεια της ΣΤΡΟΦΗΣ είναι μια αγκαλιά πάντα ανοιχτή για παιδιά και γονείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης.

Σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 17:30 να τραγουδήσουμε για τη ζωή, για τη μάχη που δίνουμε καθημερινά μαζί, και σας θέλουμε κοντά μας. Γιατί πιστεύετε σε εμάς και στέκεστε δίπλα μας και στα δύσκολα και στα ευχάριστα!

Join our Cloud HD Video Meeting

Οδηγίες για σύνδεση στο ZOOM

Κάνοντας κλικ στο link, ανοίγει μια σελίδα στο φυλλομετρητή σας (chrome, firefox, internet explorer, safari, edge, ανάλογα ποιον χρησιμοποιείτε).

Πατήστε πάνω στο μπλε κουμπί “Launch Meeting”.

Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το ZOOM, θα ανοίξει απευθείας η εφαρμογή, ή στο μικρό παραθυράκι που θα σας ανοίξει, θα πατήσετε “επιλογή εφαρμογής” και θα επιλέξετε “ZΟΟΜ”.

Αν δεν έχετε το ΖΟΟΜ, και είστε εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές, κάνετε εγκατάσταση, ακολουθώντας τις οδηγίες του φυλλομετρητή σας.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι, πατήστε πάνω στο γαλάζιο πλαίσιο Join from Your Browser που θα βρείτε πιο κάτω από το μπλε κουμπί “Launch Meeting”.  Θα πατήσετε “Αποδοχή” αν σας ανοίξει παραθυράκι για την κάμερα και το μικρόφωνο θα γράψετε το όνομά σας. Kλικ στο κουτάκι “I’ m not a robot” και μετά στο μπλε κουμπί “Join”

Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συναυλία!