Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο


Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  έχει “ανοίξει” μια ακόμη πόρτα στην καρδιά της πόλης μας με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες του θεραπευτικού προγράμματος.

Τους τελευταίους μήνες λειτουργεί Συμβουλευτικός Σταθμός στην Πλατεία Δασκαλογιάννη όπου παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ενημέρωσης από εξειδικευμένο προσωπικό του προγράμματος. Παράλληλα πραγματοποιούνται δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα εξαρτήσεων με την υποστήριξη των εθελοντών πολιτών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Το διάστημα των εορτών και μέχρι τις 10/01/2012 στο χώρο του Συμβουλευτικού Σταθμού φιλοξενείται το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Συλλόγου και του εργαστηρίου “ART & SMART” του θεραπευτικού προγράμματος.

Το παζάρι λειτουργεί καθημερινά 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00. Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καθώς και για την ενίσχυση μελών και οικογενειών του προγράμματος που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.