Οι Χαΐνηδες στηρίζουν την απεξάρτηση


Οι Χαΐνηδες τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 09.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Η συναυλία εντάσσεται στις εκδηλώσεις του θεραπευτικού προγράμματος για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ στην Ελλάδα. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα της εξάρτησης και της απεξάρτησης και η υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια και να στείλουμε μήνυμα σε όσους δεν πιστεύουν, σε όσους αμφισβητούν, σε όσους είναι ακόμη εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων ότι στην εξάρτηση από ουσίες υπάρχει διέξοδος: 30 χρόνια τώρα οι Θεραπευτικές Κοινότητες παλεύουν για το δικαίωμα στην απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων των θεραπευτικών προγραμμάτων  ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ & ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Συμμετέχουν: “Γιώργος Βαλιάκας & Ιδανικοί”.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 €

Προπώληση Εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ”

Πληροφορίες: 2410 251853 & 2410 251839 (Νιάκα Δάφνη)  από τις 08:00 το πρωί έως τις 04:00 το απόγευμα και  2410 253936 (Νταφούλη Ευαγγελία) τις ίδιες ώρες. 

Οι Χαΐνηδες δε φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις, αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ρωτήματα. Η εύρεση της αλήθειας είναι προσωπική διαδρομή του καθενός, καθώς βουτά στον ωκεανό της συλλογικής ύπαρξης. Η 9μελής μπάντα των Χαΐνηδων σμίγει τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα, συμβάλλοντας έτσι στο ιερό ΧΑΟΣ που είναι η μόνη πηγή δημιουργίας και αυτο-οργάνωσης.

Η μουσική ομάδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, που ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολμούν και δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου. Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάμεις, αποτυπώνονται σε μέτρο και ορίζουν «…όλα όσα είδες και έχεις ποθήσει και όσα ποτέ δε δεις».

Οι Χαΐνηδες είναι οι : Δ. Αποστολάκης:  λύρα, φωνή, Δ. Ζαχαριουδάκης: κιθάρα, φωνή, Μ. Κώτη: φωνή, Δ. Μπρέντας: κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ, νέι, Μ. Νικόπουλος: λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, Α. Νόνης: κρουστά, πιάνο, Α. Σκαμνάκης: μπάσο, Τ. Κανέλλος: ντράμς, K. Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα.