Οι Αθηναίοι ψήφισαν αλληλεγγύη!


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων  η  συναυλία των encardia για την υποστήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου με τη συμμετοχή και την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ.  4.000 πολίτες της ΑΘΗΝΑ γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της συναυλίας. Όπως είναι γνωστό, αντί εισιτηρίου οι θεατές έφεραν ένα κουτί αντιβίωση ή ένα παιδικό γάλα. Συνολικά μαζεύτηκαν και γέμισαν ασφυκτικά  τις αποθήκες των Γιατρών του Κόσμου 3.000 κουτιά φάρμακα και 2.500 κουτιά γάλα!!!!!! 

Οι Encardia χόρεψαν κυριολεκτικά το κοινό με τους εκρηκτικούς ρυθμούς του Ιταλικού νότου, τους ταξίδεψαν με τις λυρικές μπαλάντες και την ποίηση από τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας και τους απογείωσαν με το bella ciao, τα εργατικά και επαναστατικά τραγούδια και τις καινούργιες τους συνθέσεις. 

Η Γιώτα ΝΕΓΚΑ, o Kώστας ΘΩΜΑΪΔΗΣ και ο Ηλίας  ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ συγκίνησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα μουσικά σύνολα των θεραπευτικών κοινοτήτων ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, κέρδισαν το μεγάλο χειροκρότημα για τη δύναμη ψυχής και το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. 

Τη συναυλία διοργάνωσαν H «Tεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ , το Δίκτυο για τα  Δικαιώματα του Παιδιού, με την υποστήριξη του Ρ/Σ 105.5 «στο κόκκινο».