Αποφοιτήσεις ΚΕΘΕΑ στο Παλλάς


Η τελετή αποφοίτησης αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ και χειροπιαστή απόδειξη της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών που συνεχίζει να προσφέρει στους εξαρτημένους και στις οικογένειές τους, παρά τις σημερινές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες και τις αρνητικές τους επιπτώσεις τόσο στα προγράμματα απεξάρτησης όσο και στους αποδέκτες των υπηρεσιών τους.

Στη μεγάλη ομάδα των αποφοίτων του ΚΕΘΕΑ έρχονται να προστεθούν ακόμη 95 συνάνθρωποί μας, οι οποίοι απέχουν τουλάχιστον για τρία χρόνια από τη χρήση ουσιών και έχουν οργανώσει μια ζωή με οικονομική αυτάρκεια, με υγιείς, υποστηρικτικές σχέσεις και δημιουργικούς στόχους. Τα μέλη των προγραμμάτων απεξάρτησης, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές, οι σύλλογοι οικογένειας, οι φίλοι και συνεργάτες του ΚΕΘΕΑ από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν για να κατευοδώσουν στη νέα, «καθαρή» τους ζωή  αυτούς που κέρδισαν τη μάχη της απεξάρτησης.

Η τελετή αποφοίτησης, τη διοργάνωση της οποίας έχουν αναλάβει τα θεραπευτικά προγράμματα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5).