Από τη χρήση στα φοιτητικά έδρανα


Ελπίδες και όνειρα για έντεκα μέλη του ΚΕΘΕΑ που είδαν τα ονόματά τους στους καταλόγους των επιτυχόντων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Άνθρωποι που πάσχισαν για καθαρή ζωή και κατάφεραν να βάλουν στόχους και να τους πετύχουν. Άνθρωποι που άδραξαν την ευκαιρία η οποία τους δόθηκε στις θεραπευτικές κοινότητες και άλλαξαν, ενάντια στα στερεότυπα.

Με στόχο την κοινωνική και εργασιακή ένταξη το ΚΕΘΕΑ δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της θεραπείας σε οργανωμένες δραστηριότητες εκπαίδευσης και κατάρτισης, στις δομές που διαθέτει αλλά και σε συνεργασία με εξωτερικούς εκπαιδευτικούς φορείς και επαγγελματίες.

Οι επιτυχόντες είναι πλέον  φοιτητές στις παρακάτω σχολές:

Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας ξύλου και επίπλου (ΤΕΙ Θεσσαλίας), Σχολή Πλοιάρχων Χανίων, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (ΤΕΙ Κρήτης), Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΤΕΙ Αθήνας), Τμήμα Κλωστοϋφαντουργών Μηχανικών (ΤΕΙ Πειραιά), Τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας (Ιόνιο Πανεπιστήμιο), Μεσογειακών σπουδών ( Πανεπιστήμιο Αιγαίου), Μηχανικών Αυτοματισμού (ΤΕΙ Πειραιά), Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού (Πάντειο), Τμήμα Ψυχολογίας (Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου), Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο).