Ανοικτή συζήτηση με “θέμα Θεραπεία των εξαρτήσεων: Εμπειρία και πρακτικές από την Αυστραλία”


O Τομέας Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 και ώρα 10.00-13.00 ανοικτή συζήτηση με θέμα “Θεραπεία των εξαρτήσεων: Εμπειρία και πρακτικές από την Αυστραλία”.

Την ανοικτή συζήτηση θα διευθύνει ο Dr. John Howard, Επίκουρος Καθηγητής στο Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο για τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η ανοικτή συζήτηση θα καλύψει θέματα, όπως οι θεραπευτικές κοινότητες στην Αυστραλία, η θεραπεία από την εξάρτηση της κάνναβης, με στοιχεία από την πολιτική και τις πρακτικές του National Cannabis Prevention and Information Centre της Αυστραλίας (www.ncpic.org.au) καθώς και θέματα σχετικά με την κατάχρηση ουσιών από εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά στην αίθουσα ισογείου του ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, Μετς.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 τηλεφωνικά (210 9241993-6 εσωτ. 254/262) ή μέσω e-mail στο education@kethea.gr

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

Δείτε το πρόγραμμα

Δείτε το υλικό: therapeutic communities, cannabis, drugs and young people in Aystralia