Πάμε μαζί: Ανοικτές Εκδηλώσεις από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και με σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ σάς προσκαλεί σε ένα διήμερο ανοικτών εκδηλώσεων  1 & 2 Ιουλίου 2022. Στον Πολυχώρο Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τα μέλη και το προσωπικό του προγράμματος θα πραγματοποιήσουν αθλητικές δράσεις, θεατρικά-μουσικά δρώμενα και ενημερωτικές παρεμβάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια αναγκαστικής εσωστρέφειας και αποχής από τις κοινωνικές δράσεις, που αποτελούν το μέσο σύνδεσης του θεραπευτικού προγράμματος με την κοινωνία και τον κόσμο που στηρίζει το έργο του, οι φετινές εκδηλώσεις δίνουν ξανά την ευκαιρία και τη χαρά του ΜΑΖΙ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 01/07/22

  • Μίνι τουρνουά Μπάσκετ με την συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Ώρα έναρξης: 19:00

Γρηγορίου Λαμπράκη Βόρεια Είσοδος, οδός Σφαγείων

  • Θεατρική παράσταση με την ομάδα θεάτρου PLAYBACK ΔΕΚΑ

Ώρα έναρξης: 21:30, Μικρό Θέατρο

Γρηγορίου Λαμπράκη, Βόρεια Είσοδος, οδός Σφαγείων

Σάββατο 02/07/22

  • Τελετή έναρξης της αθλητικής εκδήλωσης Walk & Talk από τα μέλη της μουσικής ομάδας «Κρουστωδία». του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Ώρα έναρξης: 18:30

  • Walk &Talk: 10.000 βήματα. Περπάτησε, μίλησε, συνδέσου μαζί μας. Αθλητική περιπατητική δράση με ελεύθερη συμμετοχή από το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ σε συνεργασία με τον Τομέα Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ.

Ώρα έναρξης: 19:00

Νότια είσοδος, περιοχή Κράκαρη (παραπλεύρως Ε1 πύλης Λιμανιού)

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργούν ενημερωτικά περίπτερα στις 24-25/06/22 και 01-2/07/22 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογένειας του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων είναι να αναδείξουν τη σημασία του αθλητισμού και της τέχνης στην ολοκληρωμένη διάπλαση της προσωπικότητας του ανθρώπου και να υπογραμμίσουν την ανάγκη υποστήριξης των προγραμμάτων κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης των απεξαρτημένων! ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ !