Οι ανάγκες μας


Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ χρειάζεται έπιπλά και εξοπλισμό για τη θεραπευτική κοινότητα, το κέντρο ενημέρωσης και το συμβουλευτικό του σταθμό. Συγκεκριμένα, υπάρχει ανάγκη για ένα σαλόνι 20-25 ατόμων, για 1 διθέσιο και 3 τριθέσιους καναπέδες, 2 air-condition, για κουζίνα (εντοιχιζόμενα έπιπλά & ηλεκτρικές συσκευές) και μπάνιο (είδη υγιεινής). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 8822122 (γραμματεία) ή στο info@kethea-strofi.gr.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στην Καλαμάτα έχει άμεση ανάγκη ενός 9θέσιου αυτοκινήτου προκειμένου να πραγματοποιούνται οι καθημερινές μετακινήσεις των μελών και του προσωπικού του, όπως οι επισκέψεις σε γιατρούς/ ΟΑΕΔ και η συμμετοχή σε δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 27210 89482 (γραμματεία) ή στο info@kethea-kyttaro.gr.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ προγραμματίζει ποδηλατοπορεία μέσα στο 2013 και ζητά την υποστήριξη ιδιωτών και εταιρειών που με χρηματικές ή εμπράγματες δωρεές θα καλύψουν τις ανάγκες για 10 ποδήλατα, είδη διατροφής (νερά – παστέλια – αναψυκτικά), αλλά και υλικό προβολής & επικοινωνίας (αφίσα, flyers, ανακλαστικά βραχιόλια για τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 8822122 (γραμματεία) ή στο info@kethea-strofi.gr.