Αλκοόλ: Από την πρόληψη στη θεραπεία – Ημερίδα από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στα Χανιά


Ποιες είναι οι επιπτώσεις της προβληματικής χρήσης αλκοόλ στη σωματική και ψυχική υγεία; Ποιο το προφίλ των ανθρώπων που ζητούν βοήθεια από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ; Τι μπορεί να κάνει η οικογένεια για την πρόληψη της χρήσης αλκοόλ; Ποια τα σημάδια προβληματικής χρήσης από τους εφήβους;

Στα παραπάνω και σε άλλα ερωτήματα θα απαντήσουν επιστήμονες και άλλοι εκπρόσωποι φορέων που εμπλέκονται με την πρόληψη, τη θεραπεία και τις συνέπειες της εξάρτησης από το αλκοόλ, σε ημερίδα που διοργανώνει η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ο Δήμος Χανίων και το ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, 11:00-18:30 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Ακτή Ενώσεως και Πλατεία Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι Χανίων).

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ομιλητές από το ΚΕΘΕΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, το  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης, το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, τον ΟΚΑΝΑ,  την Μονάδα Απεξάρτησης Αλκοολικών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, το Ε.Κ.Α.Β., την Τροχαία, την Πυροσβεστική, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων και το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Τον συντονισμό θα έχει ο δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ Νίκος Κωνσταντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 28210 87040 ή στείλτε μήνυμα στο info@kethea-ariadni.gr