Αγώνας της ΑΕΚ και του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ενάντια στα ναρκωτικά


Σε ένα διαφορετικό αγώνα συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από λίγες μέρες. Μετά την προπόνησή τους δέκα από τους κιτρινόμαυρους έστειλαν μηνύματα για μια ζωή χωρίς ουσίες. Πρόκειται για μια συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ με στόχο τη δημιουργία ενημερωτικής καμπάνιας στο πλαίσιο του εορτασμού των 32 χρόνων του προγράμματος απεξάρτησης.

Δέκα από τους ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο γύρισμα ενός video με μηνύματα που έγραψαν τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ. Μηνύματα όπως «Τα ναρκωτικά καταστρέφουν την υγεία», «Για την εξάρτηση υπάρχει λύση», Αυτός ο αγώνας είναι δικός σου, κέρδισέ τον με την αξία σου», «Μπορείς να βγεις νικητής» θα κάνουν το επόμενο διάστημα το γύρο του Διαδικτύου σε μια προσπάθεια, με το ποδόσφαιρο σύμμαχο, να αποτρέψουν τους νέους από τη χρήση ουσιών.

Το επόμενο ραντεβού του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ με την ΑΕΚ είναι στις 29 Νοεμβρίου, ημέρα αποφοίτησης μελών του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ. Προσωπικό και μέλη του προγράμματος είναι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Από τα μάτριξ του Σταδίου θα προβληθεί και το σχετικό video που είναι παραγωγή της DreamMaster Productions σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε το video.