Αγώνας ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό


Αθλητές, δημοσιογράφοι και άνθρωποι που αγωνίζονται να ξαναχτίσουν τη ζωή τους μακριά από τις ουσίες, συμμετέχουν σε φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου με «αντίπαλο» την εξάρτηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ο αγώνας, με κεντρικό σύνθημα η «Δύναμη ν’ αλλάζεις» πραγματοποιείται στο γήπεδο 5Χ5 στο Περιγιάλι Καβάλας, την Πέμπτη 17/10/03 στις 16:30 μ.μ., στο πλαίσιο του εορτασμού των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας της Θεραπευτικής Κοινότητας του προγράμματος απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ.

Οι συμμετέχοντες, μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Ομίλου Καβάλας (Α.Ο.Κ.), της ομάδας Δημοσιογράφων Καβάλας και της Θεραπευτικής  Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, αγωνίζονται για να στείλουν σε δύσκολους καιρούς μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας μέσα από τη δύναμη της συλλογικότητας για μια ζωή διαφορετική, καλύτερη σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς. 

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Βασιλική Ζέρβα,  τηλ: 2510 223131.

Τα εδέσματα της εκδήλωσης αποτελούν ευγενική χορηγία του Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών και εξαρτημένους από αλκοόλ ή/και τυχερά παιχνίδια καθώς και τις οικογένειές τους, με μονάδες στην Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ.

Η λειτουργία του προγράμματος βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή με σεβασμό στο απόρρητο ενώ δεν υπάρχουν λίστες αναμονής και δεν χορηγούνται φάρμακα ή  υποκατάστατα.