5ο τουρνουά “Γκολ για την απεξάρτηση” από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ


Για πέμπτη χρονιά το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, σε συνεργασία με 9 ακόμα σημαντικούς φορείς και ομάδες εργαζομένων της Λάρισας, διοργανώνει το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 “Γκολ για την απεξάρτηση” στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

Το τουρνουά διοργανώνεται από το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, το οποίο διαμόρφωσε τις συνθήκες φιλοξενίας ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος όπου το μόνο έπαθλο θα είναι η συντροφικότητα και η φιλία, η χαρά του παιχνιδιού, η ομορφιά του ποδοσφαίρου, σε πνεύμα ευγενούς άμιλλας χωρίς φανατισμούς και βία.

Το τουρνουά ξεκινά την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 και θα διαρκέσει τέσσερις περίπου μήνες, με τη συμμετοχή των παρακάτω 10 ομάδων:

  1. ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
  2. ALFA WOOD
  3. ΔΕΥΑΛ
  4. Ελληνική Αστυνομία
  5. Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης Λάρισας
  6. Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας
  7. Παλαίμαχοι ΑΕΛ
  8. Παλαίμαχοι Απόλλωνα Λάρισας
  9. Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων
  10. Τ.Ε.Ε.

Οι 4 πρώτοι της τελικής κατάταξης θα συμμετέχουν στα play off για την ανάδειξη του νικητή. Παράλληλα, θα διεξάγονται και αγώνες κυπέλλου.

Με  το “Γκόλ για την απεξάρτηση” το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ένα από τα παλαιότερα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ με 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πόλη της Λάρισας, κρατά ανοιχτό έναν ακόμη δίαυλο επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία και εκπέμπει ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής και ελπίδας μέσα από τον αθλητισμό. Οι αθλητικές δραστηριότητες αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι στην προσπάθεια για δραστηριοποίηση και κοινωνική επανένταξη όσων παρακολουθούν το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.