2η Γιορτή στη Χέυδεν από το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και τη “Γειτονιά Κατοίκων Πεδίου του Άρεως”


Η “Γειτονιά Κατοίκων Πεδίου του Άρεως” και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ μας προσκαλούν στην 2η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΧΕŸΔΕΝ, μεταξύ Πατησίων και Μαυρομματαίων, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, από τις 6 το απόγευμα και μετά.

Διεκδικώντας την ποιότητα ζωής που αξίζει σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας και με την πεποίθηση ότι η αποφασιστικότητα, η δημιουργικότητα και η τέχνη ανοίγουν δρόμους στη ζωή, ανάβουν και φέτος τα φώτα της οδού Χέυδεν για να υποδεχτούν τους Αθηναίους στη γιορτή τους, η οποία πλαισιώνεται από μουσικούς, εικαστικούς και καλλιτέχνες χορού.

Συμμετέχουν:

Dasho Kurti, Βασίλης Προδρόμου, Μιχάλης Δάρμας, Encardia, η Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ με τη Γιώτα Νέγκα, 4 ON THE FLOOR και σε ζωντανή σύνδεση από την Ρόδο οι ACTIVE MEMBER.

Η ομάδα χορού DAGIPOLI DANCE CO, το Εργαστήριο Ζωγραφικής της Σχολής Αρχιτεκτόνων- Μηχανικών του ΕΜΠ και το Εργαστήριο Φωτογραφίας της ΑΣΚΤ και η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα συμμετέχει με περίπτερο ενημέρωσης και με το Εικαστικό Εργαστήρι.

Στη γιορτή θα συμμετέχει και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ (Πρόγραμμα Άμεσης Πρόσβασης), το οποίο κατά τη διάρκεια της μέρας θα περιηγηθεί στο κέντρο της Αθήνας υποστηρίζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες του.

Σύνθημα διοργανωτών και συντελεστών: “Σας περιμένουμε στην γειτονιά μας, στην πόλη μας, ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ”, με σπιτικά κεράσματα και πολλά βιβλία!

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με την ένθερμη υποστήριξη των:

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑCS, SUI GENERIS MUSIC, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, GREEN PARK