1ος Δρόμος Σέιχ Σου


Ο 1ος Δρόμος Σέιχ Σου διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, με τη συνεργασία του ΚΕΘΕΑ, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι τρεις φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοβουλία που έχει στόχο να γνωρίσουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης τις ομορφιές του περιαστικού δάσους της πόλης και να εξοικειωθούν με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών  (26 Ιουνίου) και θα συμμετάσχουν σε αυτήν απόφοιτοι και  μέλη θεραπευτικών κοινοτήτων, καθώς και εθελοντές του οργανισμού.

Οι διαδρομές θα είναι δύο: μία αγωνιστική, μήκους 16,5 χιλιομέτρων και μία ακόμη, μήκους 4,5 χιλιομέτρων, για αρχάριους δρομείς, πεζοπόρους και παιδιά. Ώρα έναρξης: 9 π.μ.

Η συμμετοχή και στους δύο αγώνες είναι δωρεάν. Όμως χρειάζεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα του ΣΔΥΘ: www.sdyth.gr μέχρι και την Κυριακή 3/6/2012.
Για συμμετοχή στο λαϊκό δρόμο των 4,5 χλμ δεν απαιτείται πρότερη εγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση mfrantzeskakis@sdyth.gr ή στο educ@kethea-ithaki.gr / Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ.

Ο εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών θα συνεχιστούν, πάντα με επίκεντρο τον αθλητισμό, στις 21 και 22 Ιουνίου με το 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης Θεσσαλονίκης «Δευκαλίων, ενώ την Κυριακή 24 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ διοργανώνει το καθιερωμένο  Διεθνές Τουρνουά Τζούντο, με την υποστήριξη του Δήμου Συκεών – Νεάπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ στο 2310 723110 ή educ@kethea-ithaki.gr