Εκδήλωση στο ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων


Το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ συμμετέχει μαζί με την «Ateam-Volos» στην Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων «ΔΡΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!»
Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19:00 στον πολυχώρο του Στεκιού Πολιτισμού ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, Γ. Καρτάλη 48, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την ελευθερία των ανθρώπων που ζουν υπό καθεστώς σύγχρονης δουλείας. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την «Ateam-Volos», το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ (μέσω του Στεκιού Πολιτισμού ΜΕΤΑ-ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ) και τον Σύλλογο Φίλων, εθελοντών και Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην παγκόσμια κινητοποίηση της 17ης Οκτωβρίου 2020 για το ίδιο θέμα από την Α21- (Καταργώντας τη Δουλεία στον 21ο αιώνα -Abolishing Slavery in the 21st Century),τον διεθνή μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 2008 στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 17 πόλεις σε 12 χώρες του κόσμου.
Στην εκδήλωση περιλαμβάνεται η προβολή ενός ντοκιμαντέρ για το trafficking διάρκειας 1 ώρας σχετικά με το φαινόμενο, τις μορφές του, τους τρόπους αναγνώρισής του, καθώς και τους τρόπους καταπολέμησής του. Επίσης η ομάδα των συμμετεχόντων και οι φορείς που εκπροσωπούνται σε αυτήν θα αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα ευαισθητοποιήσουν πρακτικά την πόλη γύρω από το θέμα, σε ανοικτή επικοινωνία με στέλεχος της A21.org/Greece.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αυστηρά 20 προεπιλεγμένα άτομα, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.
Για περισσότερες πληροφορίες:  ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, τ.24210 23430