Η ΙNTERAMERICΑN βράβευσε το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ


Το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ, η παραγωγική μονάδα γραφικών τεχνών του ΚΕΘΕΑ, βραβεύτηκε από την INTERAMERICAN ως παράδειγμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που υποστηρίζει την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη ατόμων τα οποία έχουν απεξαρτηθεί από ουσίες.

Έχοντας ήδη διαγράψει πορεία 3 δεκαετιών, η Μονάδα αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο του ΚΕΘΕΑ που δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά με ανταποδοτικότητα για τον Οργανισμό.

Ο στόχος της αποστολής της είναι διττός: να ενισχύει τη χρηματοδότηση του ΚΕΘΕΑ και να προσφέρει επαγγελματική κατάρτιση στα μέλη του. Η μονάδα δίνει σε συμμετέχοντες στα θεραπευτικά προγράμματα που βρίσκονται στη φάση της επανένταξης τη δυνατότητα αμειβόμενης και ασφαλιζόμενης μαθητείας, διάρκειας έως και 8 μηνών, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Δεκάδες μέλη του ΚΕΘΕΑ όλα αυτά τα χρόνια είχαν την ευκαιρία να ειδικευτούν στις γραφικές τέχνες χάρη στο ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ και πολλοί αποτελούν σήμερα καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Συγχρόνως η Μονάδα, που διαθέτει τεχνολογία αιχμής και πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας για το σύνολο των εργασιών της, έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο πελατολόγιο εταιρειών, ιδρυμάτων και φορέων που την εμπιστεύονται για την ποιότητα των παραγωγών της, τη συνέπεια της στους χρόνους παράδοσης και το κοινωνικό αποτύπωμα του έργου της.

Η βράβευση έγινε σε επίσημη εκδήλωση της INTERAMERICAN για την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ βρίσκεται στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, δίπλα στη Θεραπευτική Κοινότητα ΙΘΑΚΗ, και αναλαμβάνει εκτυπωτικές εργασίες από όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ στο 2310 797476, info@kethea-print.gr.