Βιβλιοθήκη για τις εξαρτήσεις


Στο ΚΕΘΕΑ λειτουργεί βιβλιοθήκη εξειδικευμένη σε θέματα εξαρτήσεων. Η βιβλιοθήκη αριθμεί 11.000 τίτλους ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων και άρθρων, καθώς και σειρές 35 ελληνικών και ξένων επιστημονικών περιοδικών, αρκετά από τα οποία αποτελούν μοναδικές συνδρομές στον ελλαδικό χώρο.

O ηλεκτρονικός κατάλογος της βιβλιοθήκης (OPAC) είναι προσβάσιμος, με δυνατότητα αναζήτησης, στη διεύθυνση http://library.kethea.gr/. H βιβλιοθήκη του KEΘEA είναι μέλος Eθνικού Δικτύου Eπιστημονικών και Tεχνολογικών Bιβλιοθηκών του Eθνικού Kέντρου Tεκμηρίωσης, στο πλαίσιο του οποίου δίνει στους χρήστες και στις χρήστριές της τη δυνατότητα διαδανεισμού περιοδικών εκδόσεων της. Είναι επίσης μέλος της Eυρωπαϊκής Oμοσπονδίας Eιδικών Bιβλιοθηκών σε Θέματα Tοξικοεξάρτησης (ELISAD) και του διεθνούς δικτύου εξειδικευμένων επιστημονικών βιβλιοθηκών για τις εξαρτήσεις SALIS (Substance Abuse Librarians & Information Specialists).

Η βιβλιοθήκη λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. – 4 μ.μ. και είναι ανοικτή στο κοινό κατόπιν ραντεβού. Eπικοινωνήστε με τη βιβλιοθήκη στο 210 9241993-6, library@kethea.gr.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για τη Βιβλιοθήκη του ΚΕΘΕΑ