Γραμμή βοήθειας για τις εξαρτήσεις - 1145Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο - 1114
ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ Παραγωγική μονάδα γραφικών τεχνών

Η μονάδα γραφικών τεχνών ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+XΡΩΜΑ είναι η μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα του Kέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Οι βασικοί σκοποί της λειτουργίας της είναι:

• Η δημιουργία εσόδων για την ενίσχυση της αυτοχρηματοδότησης του ΚΕΘΕΑ.
• Η επαγγελματική εκπαίδευση και εξειδίκευση των απεξαρτημένων ατόμων που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης.

Η μονάδα δραστηριοποιείται στο χώρο της ελεύθερης αγοράς με αντικείμενο το σχεδιασμό και την παραγωγή (εκτύπωση-βιβλιοδεσία) εντύπων κάθε είδους, σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού με επαγγελματικά κριτήρια και προδιαγραφές. Είναι πλήρως καθετοποιημένη και πιστοποιημένη για διασφάλιση ποιότητας στο σύνολο των εργασιών της με ISO 9001:2008 από τον TUV HELLAS.

Απασχολεί 27 εργαζομένους, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ και έχουν ειδικευτεί σε εργασίες οι οποίες απαιτούν ακρίβεια και υπευθυνότητα.

Οι εκπαιδευόμενοι, μέλη των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης, φτάνουν τους 10 ανά έτος. Σε αυτούς παρέχεται επαγγελματική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας αλλά και υποστηρικτικό περιβάλλον, μέσω πεντάμηνων ή δεκάμηνων συμβάσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων αμείβονται και ασφαλίζονται.

Πελάτες του ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ είναι διαφημιστικές εταιρίες, δημιουργικά γραφεία, εκδότες, οργανισμοί, εμπορικές και βιομηχανικές εταιρίες, οι οποίες με την παραγωγή των εντύπων τους συμβάλλουν στο έργο της απεξάρτησης.

Μονάδες
ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ & ΧΡΩΜΑ | Μονάδα Γραφικών Τεχνών Σίνδος
574 00 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 797476-7, 2310 796586, 2310 796587
φαξ. 2310 798954

Θεραπευτικά προγράμματα
Αναζήτηση υπηρεσιών
Κατάλογος προγραμμάτων