Τυπώστε στη σύγχρονη μονάδα γραφικών τεχνών ΚΕΘΕΑ ΣΧΗΜΑ+ΧΡΩΜΑ, βοηθώντας την προσπάθειά της να καταρτίσει επαγγελματικά μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων και να ενισχύσει τον προϋπολογισμό του ΚΕΘΕΑ.

Η δυνατότητα του ΚΕΘΕΑ να δημιουργεί παραγωγικές μονάδες προβλέπεται από τον ιδρυτικό του νόμο ως ένα ακόμη μέσο για την υποστήριξη της αποστολής του. Σήμερα, το ΚΕΘΕΑ διαθέτει 4 παραγωγικές μονάδες που λειτουργούν στο πλαίσιο θεραπευτικών προγραμμάτων. Παρέχουν επαγγελματική κατάρτιση στα μέλη των προγραμμάτων, καλύπτουν τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ στο προϊόν που παράγουν και ενισχύουν τα έσοδα του οργανισμού από τις πωλήσεις τους.

Η μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα του ΚΕΘΕΑ είναι το λιθογραφείο του, η μονάδα γραφικών τεχνών KEΘEA ΣXHMA + ΧPΩMA, που φιλοξενείται στο χώρο της θεραπευτικής Kοινότητας ΙΘΑΚΗ. Το λιθογραφείο είναι οικονομικά αυτοδύναμο και λειτουργεί με επαγγελματική οργάνωση στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς, εξυπηρετώντας πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών (οργανισμούς, διαφημιστικές εταιρίες, εκδότες κλπ.). Είναι πλήρως καθετοποιημένο (σχεδιασμός, προ-εκτύπωση, εκτύπωση και βιβλιοδεσία) και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής. Έχει πιστοποιηθεί για το σύνολο των εργασιών του με ISO 9001:2000 από τoν TUV.

Η μονάδα απασχολεί μόνιμα 24 εργαζομένους, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ. Tα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του KEΘEA που ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους στο ΚΕΘΕΑ ΣXHMA + XPΩMA απασχολούνται σε επιχειρήσεις του κλάδου.

KEΘEA ΣXHMA +  XPΩMA

Θεσσαλονίκη 574 00 Σίνδος
τηλ.: 2310-797476, φαξ: 2310-798954
www.kethea-print.gr
info@kethea-print.gr