Χρηματικές δωρεές

  • e-banking
    IBAN: GR4901101170000011729600285
    BIC: ETHNGRAA (για καταθέσεις που γίνονται από το εξωτερικό)
  • εύκολα, ανέξοδα και με ασφάλεια μέσω του i-bank Simple Pay της Εθνικής Τράπεζας
  • τραπεζική κατάθεση στον κεντρικό λογαριασμό δωρεών του ΚΕΘΕΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 117/296002-85. Στην περίπτωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε δωρεά σε συγκεκριμένο θεραπευτικό πρόγραμμα του οργανισμού, μπορείτε να δείτε εδώ τους σχετικούς λογαριασμούς
  • χρέωση πιστωτικής κάρτας
  • μέσω της πλατφόρμας Donorwiz
  • Εξαργυρώνοντας πόντους από το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών των πιστωτικών καρτών της Alpha Bank

Aν θέλετε να σας αποσταλεί  ευχαριστήρια επιστολή  και βεβαίωση για τη δωρεά σας, για φορολογικούς σκοπούς, συμπληρώστε την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα δωρεάς  (ιδιώτης ή εταιρεία/ φορέας) και στη συνέχεια αποστείλετέ τη στο fundraising@kethea.gr

Άλλοι τρόποι στήριξης

Εμπράγματες δωρεές: Μπορείτε να προσφέρετε δωρεές σε είδη σίτισης, εξοπλισμού, ρουχισμού, παροχή υπηρεσιών κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις επείγουσες ανάγκες μας.

Δωρεά εις μνήμη: Τιμήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας δωρεά εις μνήμη τους. Το ΚΕΘΕΑ αποστέλλει ενημερωτική επιστολή, αναφορικά με τη δωρεά σας, στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εταιρικά δώρα
: Παραγγέλνοντας τα εταιρικά σας δώρα στο εργαστήρι κεραμικής του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ ή αγοράζοντας τα από το κατάστημά μας (ΚΕΘΕart, Πίνδου 4, Θεσσαλονίκη).

Μέρος εσόδων από εκδηλώσεις: Μπορείτε να αφιερώσετε μέρος των εσόδων από μία θεατρική παράσταση, προβολή ταινίας, εικαστική έκθεση ή άλλη καλλιτεχνική δράση, προκειμένου να στηρίξετε το έργο μας.

Δωρεές Συλλόγων: Ο σύλλογος/ σύνδεσμος  ή επαγγελματική ομάδα στην οποία ανήκετε μπορεί να μας ενισχύσει μέσω χρηματικών ή εμπράγματων δωρεών.

Ανταποδοτικές ενέργειες

Το ΚΕΘΕΑ συμπεριλαμβάνει τους σημαντικότερους δωρητές και χορηγούς κάθε έτους στον ετήσιο απολογισμό του, που ανακοινώνεται με συνέντευξη Τύπου και διανέμεται σε δημόσιους, ιδιωτικούς φορείς και φυσικά πρόσωπα σε όλη την Ελλάδα.

Το ΚΕΘΕΑ δημοσιοποιεί επίσης δωρεές και χορηγίες που λαμβάνει μέσω του ιστοτόπου του, των σελίδων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο του. Ανάλογα με το ύψος της δωρεάς, προβλέπεται σχετικός μηχανισμός ανταπόδοσης, που εφαρμόζεται από όλα τα θεραπευτικά προγράμματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεές αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων του ΚΕΘΕΑ, 210 9241993-6 - εσωτ. 222, fundraising@kethea.gr