Γραμμή βοήθειας για τις εξαρτήσεις - 1145Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο - 1114
Για μένα

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, ένα τηλεφώνημα αρκεί για να βρεθείς σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου μπορείς να μιλήσεις και να πάρεις βοήθεια. Στα Συμβουλευτικά Κέντρα, τους χώρους πρώτης επαφής με το ΚΕΘΕΑ, θα αξιολογηθούν οι ανάγκες σου, θα ενημερωθείς για τις δυνατότητες θεραπείας και θα προετοιμαστείς για την ένταξή σου στο κατάλληλο πρόγραμμα.

Ακόμα κι αν δεν επιθυμείς να ενταχθείς σε διαδικασία απεξάρτησης, τα Κέντρα μπορούν να σου προσφέρουν ψυχολογική στήριξη, φροντίδα της υγείας και να σε βοηθήσουν να περιορίσεις τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης ουσιών στη ζωή σου. Εκεί θα συναντήσεις εξειδικευμένους επαγγελματίες, ανάμεσα στους οποίους και πρώην χρήστες ουσιών.

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο, χωρίς διακρίσεις και χωρίς λίστες αναμονής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμμετέχεις  ενεργά και να σέβεσαι το χώρο και τους άλλους συμμετέχοντες.

Αναζήτησε το πλησιέστερο Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ

Κάλεσε το 1145 (αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τις ουσίες) και το 1114 (αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον τζόγο) για να λάβεις ψυχολογική υποστήριξη ή περισσότερες πληροφορίες.

Θέλω βοήθεια
Για μένα
Για κάποιον δικό μου
Για το παιδί μου