Γραμμή βοήθειας για τις εξαρτήσεις - 1145Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο - 1114
Αρχείο δελτίων Τύπου

Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα: «Προασπίζοντας τα δικαιώματα της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της»

25.5.2017

Το Δίκτυο για τις Εξαρτημένες Γυναίκες, Μητέρες και τα Παιδιά τους σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Προασπίζοντας τα δικαιώματα της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της» η οποία θα διεξαχθεί

τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας  50, στις 9:00 π.μ.

Στην ημερίδα, που τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και του Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιαστούν θέματα που σχετίζονται με τις υφιστάμενες δομές υποστήριξης και φροντίδας των εξαρτημένων γυναικών και των παιδιών τους, το θεσμικό πλαίσιο, τη νομοθεσία, καλές πρακτικές και καινοτόμες παρεμβάσεις.

Στόχος του Δικτύου είναι να εκκινήσει έναν δημόσιο διάλογο για την προώθηση των δικαιωμάτων της εξαρτημένης γυναίκας και του παιδιού της και τη βελτίωση και διεύρυνση των υπηρεσιών που τους προσφέρονται.

Το Δίκτυο για τις Εξαρτημένες  Γυναίκες, Μητέρες  και τα Παιδιά τους έχει συσταθεί και συντονίζεται από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ με τη συμμετοχή των: 18 ΑΝΩ, Γενική Γραμματεία Ισότητας, Γ. Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ», Γ. Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ»,   Δήμος Αθηναίων, Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών, Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών, ΚΕΕΛΠΝΟ, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής «Π.Π.Π.Α.- Η ΜΗΤΕΡΑ», Νοσοκομείο Παίδων «H ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ΟΚΑΝΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ 210 52008000, info@kethea.gr


Συννημένα αρχεία

Υλικό
Photo gallery
Video gallery
Αρχείο δελτίων Τύπου
Ενημερωτικές εκδόσεις
Επιστημονικές εκδόσεις
Βιβλιοθήκη για τις εξαρτήσεις
Άρθρα
Quiz