Γραμμή βοήθειας για τις εξαρτήσεις - 1145Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο - 1114
Ανακοινώσεις

Έκθεση ζωγραφικής από το εικαστικό εργαστήρι του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

08.11.2017

Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Άνθρωπος & Πολιτισμός» διοργανώνει το Εικαστικό Εργαστήρι του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο θέατρο ΟΥΗΛ, 14-20 Νοεμβρίου 2017.

Με αφορμή εικόνες της επικαιρότητας  οι δημιουργοί, μέλη του θεραπευτικού προγράμματος, με την καθοδήγηση του εικαστικού κ. Αστέριου Δημητρίου, εκπαιδευτή στο εικαστικό εργαστήριο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, καταθέτουν πάνω στον καμβά τις δικές τους απόψεις και προβληματισμούς. Μέσα από τη δύναμη της τέχνης και ύστερα από δύο χρόνια εικαστικών πειραματισμών, απαντούν έτσι στο ερώτημα «Τι είναι για κάθε έναν από εμάς ο πολιτισμός;».

Την έκθεση θα προλογίσουν ο κ. Παναγιώτης Σάπκας, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ο κ. Μανώλης Χάρος, ζωγράφος και χαράκτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ, ο κ. Σωτήρης Μπουντής, Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ο κ. Αστέριος Δημητρίου, εικαστικός, εκπαιδευτής του Εικαστικού Εργαστηρίου του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και δύο από τα μέλη του Εικαστικού Εργαστηρίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στις 19:00.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: καθημερινά και σαββατοκύριακο, πρωί: 11:00 – 13:00 & απόγευμα: 17:00 – 21:00.

Νέα
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
Τύπος
Προμήθειες
Web radio