Γραμμή βοήθειας για τις εξαρτήσεις - 1145Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο - 1114
Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτική ημερίδα του ΚΕΘΕΑ: Νέες μέθοδοι και καλές πρακτικές στη θεραπεία της εξάρτησης

31.8.2017

Εκπαιδευτική ημερίδα για τη θεραπεία των εξαρτήσεων διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ στις 13/9/2017. Στελέχη του οργανισμού θα μεταφέρουν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές από το Amsterdam Institute for Addiction Research της Ολλανδίας, όπου εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Τα θεματικά πεδία κατάρτισης, στα οποία εκπαιδεύτηκαν οι επαγγελματίες του ΚΕΘΕΑ, αφορούν τις θεραπευτικές παρεμβάσεις για την εξάρτηση από  τα ναρκωτικά ,το αλκοόλ  και τα τυχερά παιχνίδια, την πρόληψη της υποτροπής και την επανένταξη, τους φυλακισμένους χρήστες και τα άτομα με διπλή και τριπλή διάγνωση.

Η εκπαίδευση χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Erasmus+, με στόχο  την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης , σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13.09.2017, 10.00 – 14.00 στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ (Σορβόλου 24, Μετς). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Ολυμπία Χαϊδεμενάκη, τηλέφωνο 210 9241993, εσωτ.: 253, ochaidemenaki@kethea.gr.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Νέα
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
Τύπος
Προμήθειες
Web radio